Nieuw gezicht: Niek Bosgraaf

Wij hebben in juni 2019 wederom een nieuw gezicht verwelkomt bij Tandem. Niek Bosgraaf is 29 jaar en heeft vooral werkervaring opgedaan in de bouwvoorbereiding. Niek is bouwkundig ingenieur en heeft zijn HBO opleiding bouwkunde aan de Hanzehogeschool in 2013 afgerond.

Na het afstuderen is hij eerst aan het werk gegaan bij Kumij, een bedrijf dat zich specialiseert in kunststof kozijnen. Hierin vervulde Niek voornamelijk de rol van calculator. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar Bouwprodukten Zomer (BPZ), waarin hij zich bezig hield met de werkvoorbereiding van binnendeuren in de utiliteitsbouw. Niek heeft hier drie jaar met plezier gewerkt en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Wij gaan ervan uit Niek deze uitdaging te kunnen bieden in de vorm van technisch ontwerper. Niek zal in deze rol onder andere een bijdrage gaan leveren aan de ontwikkeling van verschillende ontwerpen. Hiernaast zal hij zich verdiepen in de transitie naar het  tekenprogramma Revit, waardoor Niek op zijn beurt weer bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van Tandem!