Diploma voor Liam Leseman

Wij feliciteren afgestudeerde Liam Leseman met zijn diploma!

In september 2023 is Liam gestart bij Tandem met zijn afstudeeronderzoek voor de master Energy for Society en heeft dit in februari 2024 succesvol verdedigd met een 8.0 als eindcijfer!

Het afgelopen half jaar heeft Liam zich beziggehouden met het onderzoeken van transparant hout als vervanging voor glas. Het duurzame materiaal heeft een vergelijkbare transparantie met een isolatiewaarde die circa 5 keer zo hoog is.

Het afstudeeronderzoek bestaat uit een productieproces, economische haalbaarheid, sociale aspecten en wettelijke obstakels. In 2021 is Liam afgestudeerd aan de bachelor Chemische Technologie en met deze achtergrond heeft hij een onderzoek gedaan naar de schaalbaarheid wat uiteindelijk kan dienen als de fundering voor een businessmodel voor het materiaal.

Liam heeft zijn tijd bij Tandem als zeer prettig ervaren: “De flexibele houding en prettige werkomgeving van Tandem heeft geresulteerd in een degelijk onderzoek waar ik veel waardevolle resultaten mee heb kunnen bereiken en een eventueel vervolg voor het materiaal mogelijk is. Daarom mijn grote dank aan dit mooie bedrijf!”

Foto: Liam Leseman