Nieuw gezicht: Bert-Jan Zijlema

In maart 2020 hebben wij een oude bekende opnieuw verwelkomd bij Tandem. Bert-Jan Zijlema is 25 jaar oud en heeft vooral werkervaring opgedaan als constructeur. Bert-Jan is bouwkundig ingenieur en heeft zijn HBO opleiding Bouwkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen in 2018 afgerond.

In februari 2016 kwam Bert-Jan het pand van Tandem binnenlopen met de vraag: hebben jullie werk voor mij? Op dat moment was hij vrijgesteld van de stageperiode die tijdens zijn opleiding verplicht was voor iedere student zonder bouwkundige ervaring. Aangezien Bert-Jan tijdens zijn eerder afgeronde MBO opleiding dergelijke ervaring had opgedaan, ontstond een vrije periode zonder school/-collegewerkzaamheden.

Na zijn afstuderen is Bert-Jan aan het werk gegaan bij Sweco Nederland B.V. (voorheen Grontmij). Na bijna twee jaar werkzaam te zijn geweest voor Sweco, kwam hij erachter dat zijn passie dichterbij het ontwerpen en bouwkundig uitwerken van bouwwerken ligt. Na het lezen van de openstaande vacature is Bert-Jan weer in gesprek gekomen met Tandem, waarna hij weer binnen ons team is verwelkomd.