Bouwkundig tekenaar

Vacature Bouwkundig Tekenaar
Tandem Vormgeving & Bouwadvies BV is een bouwkundig ingenieursbureau in de breedste zin van het woord. Sinds 2003 ontwerpen, adviseren en begeleiden wij projecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw in de drie noordelijke provincies. Ons bureau opereert vanuit Villa Bellevue in het Groningse Loppersum. Onze professionals leveren voor elke opdracht maatwerk en zijn echte partners voor de opdrachtgever. Door de toename aan opdrachten is er op korte termijn plaats voor een bouwkundig tekenaar voor 40 uren per week.

Functieomschrijving
Als bouwkundig tekenaar houd jij je bezig met alle voorkomende tekenwerkzaamheden en ben je in staat het voorontwerp verder uit te (gaan) werken tot en met de technische uitvoeringstekeningen. Je schakelt regelmatig om tussen en binnen de projecten. Het is belangrijk om te kunnen werken met een hoge accuratesse. Samenwerken en resultaatgericht werken zijn tevens competenties die volledig bij jou horen.

Functie-eisen
Een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting bouwkunde. Daarnaast heb je ervaring met de tekenpakketten Autocad en Sketch Up en/of Revit. Goede kennis van Word en Excel is een pré.

Wat bieden wij jou?
Tandem Vormgeving & Bouwadvies BV biedt jou een afwisselende en zelfstandige functie. Je komt te werken in een klein team binnen een moderne en groeiende organisatie. De organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit, korte lijnen en een prettige werksfeer. Tandem hanteert de CAO voor Architectenbureaus. Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw CV naar Tandem Vormgeving & Bouwadvies BV ter attentie van de heer E.W. Veenstra of per mail naar ewald@tandembv.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Ons telefoonnummer is 0596 573 101.